Lente Retraite

Deze retraite in de lente nodigen we je uit je opnieuw met jezelf te verbinden, je (terug) in je basis te voelen en vandaar uit te ontdekken wat er op dit moment voor jou toe doet. Een lichte week in de lente, helemaal voor jezelf. 

Programma

Yoga & ademoefeningen, en meditatie in de ochtend zijn vast onderdeel van het programma. Daarnaast zullen er momenten van (begeleide) ontspanning en zelfreflectie zijn. Het verbonden zijn met de aarde en het licht van waaruit groei ontstaat, als object van aandacht, vormen de inspiratie van deze week. 

Met het programma, de rust, ruimte en heerlijke vegetarische maaltijden hopen we je deze week een heilzame ervaring aan te reiken.
Naast het programma is er genoeg tijd om te doen en laten waar je behoefte aan hebt. Eenmaal per week is er mogelijkheid van de sauna te genieten en je kunt je opgeven voor een massage bij Marieke, haar behandelingen zijn een combinatie van Shiatsu, cranio sacraal en functionele ostheopatie (niet ingegrepen).


Programma

Verblijfskosten voor de retraite zijn € 575,- op basis van een eigen kamer met gedeeld sanitair, inclusief maaltijden en programma. Het is ook mogelijk van een appartement gebruik te maken met eigen sanitair. Deze zijn echter beperkt beschikbaar. De prijs bedraagt dan € 625,- Mochten de kosten te hoog voor je zijn, neem gerust contact met ons op, dan kijken we of we daarin iets voor je kunnen betekenen. Voor gasten die in een jaar een tweede of meerdere retraites boeken geldt een korting van 10%.


Begeleiding

Marieke Poos