Klank en stilte

In deze week nodigen we je uit tot diepe ontspanning en het ontdekken van je eigen stem en stilte middels zachte (yin) yoga, mantra & muziek, en begeleide (klank)meditatie.

Over de week

Dagelijkse yoga (yin en zachte flow), geleide (klank-)meditatie en reflectie vormen de basis van het programma. De natuur en rustige omgeving, en de heerlijke vegetarische/veganistische maaltijden dragen bij aan een heilzame week . Buiten het programma is er voldoende tijd te doen waar je behoefte aan hebt. Eens per week is kun je van de sauna gebruik maken, en je kunt je opgeven voor een milde Thaise massage (massage is niet bij de prijs inbegrepen).

Programma

Verblijfskosten voor de retraite zijn € 650,- op basis van een eigen kamer met gedeeld sanitair, inclusief maaltijden en programma. Het is ook mogelijk van een appartement gebruik te maken met eigen sanitair. Deze zijn echter beperkt beschikbaar. De prijs bedraagt dan € 725,- Mochten de kosten te hoog voor je zijn, neem gerust contact met ons op, dan kijken we of we daarin iets voor je kunnen betekenen.


Begeleiding

Lotte Plessen en Lotte Peters