Eigen licht retraite

 

Een retraite betekent letterlijk je terugtrekken, pas op de plaats maken, ruimte voor jezelf maken. Wat kun je daar in het dagelijks leven, met alle verplichtingen en verwachtingen soms naar verlangen. We nodigen we je uit om tot rust te komen en in volledige aandacht in het moment aanwezig te zijn. Het ontdekken van wat jij nodig hebt om vanuit vertrouwen en je eigen licht te bewegen is de rode draad van deze week. Meditatie*, yoga*, periodes van stilte en reflectie zijn vast onderdeel van het programma.

Wij zijn bestemd om te stralen 
niet de duisternis, maar het licht in ons
is wat we het meeste vrezen 

- Marianna Williamson-


Programma

Yoga en andere lichaamsgerichte vormen, meditatie, zang (mantra) en creatieve (schrijf)oefeningen vormende basis van het programma. We werken daarbij op intuïtieve wijze.

De meditatievormen die in deze week gebruikt worden zijn voornamelijk afkomstig uit Mindfulness, Heartfulness en Vipassana. De yoga is toegankelijk en meditatief, met de basis in zachte Hatha & restorative yoga en Kundalini Yoga. Deze technieken verhogen het lichaam(s)bewustzijn, versterken je eigen kracht, geven nieuwe energie en brengen de aandacht dicht bij jezelf en het moment.

Naast het dagprogramma kun je genieten van pure veganistische maaltijden, de natuur, rust, en de geborgenheid van deze mooie plek. Er is voldoende tijd en vrije ruimte om je ervaringen en inzichten in je op te nemen. Zo kun je naar huis meenemen wat je ontdekt hebt, en in je dagelijks leven wellicht toepassen wat voor jou helpt in contact te blijven met jezelf. Eenmaal in de week is er de mogelijkheid van de sauna te genieten (inbegrepen) en je kunt je opgeven voor een zachte Thaise massage of individuele coaching (niet inbegrepen).

 

Kosten

Verblijfskosten voor de retraite zijn € 525,- op basis van een eigen kamer met gedeeld sanitair, inclusief maaltijden en programma. Het is ook mogelijk van een appartement gebruik te maken met eigen sanitair. Deze zijn echter beperkt beschikbaar. De prijs bedraagt dan € 625,-
Bij onvoldoende financiële draagkracht is het mogelijk in aanmerking te komen voor een aangepast tarief. Neem gerust contact met ons op, voor overleg en de voorwaarden. Voor gasten die in een jaar meerdere retraites boeken geldt een korting van 10%.